Aanbod

Rode Tent voor Vrouwen

De Rode Tent is een plek voor vrouwen om zich even helemaal terug te trekken uit hun dagelijkse besognes en even helemaal niets te moeten. De Rode Tent is gebaseerd op het boek The Red Tent, een fictief verhaal over hoe vrouwen eeuwen geleden één maal per maand, bij nieuwe maan wanneer de vrouwen menstrueerden, bij elkaar kwamen.

Ik wil dit concept gebruiken om een warm bad te bieden voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn. Eindelijk een plek waar andere vrouwen aan een half woord genoeg hebben. We delen de verhalen van ons leven en we luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar.

Er hoeven geen oplossingen en adviezen te worden aangedragen; gehoord en gezien worden, daar gaat het om. Misschien is het nog te vroeg voor je eigen verhaal en wil je alleen maar luisteren…. dat is ook goed. Alleen al met gelijkgestemden zijn, kan helend voor je zijn! Wees welkom

Ontmoetingsweekend ‘Kracht & Kwetsbaarheid’

Voor lotgenoten van seksueel misbruik. Als je misbruikt bent en je een manier zoekt om dat te verwerken wil je er vast wel eens met lotgenoten over praten. Vrouwen die aanvoelen waarom je zo worstelt met ogenschijnlijk gewone dingen. Andere mensen begrijpen er weinig of niets van. Ze laten je vaak in de kou staan of geloven je verhaal niet.

Maar hòe vind je lotgenoten… en durf je zo’n ontmoeting dan aan? Zulke twijfels zijn heel normaal. Iedereen die het is overkomen weet hoe moeilijk het is om erover te beginnen. Eigenlijk wil je het liefst anoniem blijven en toch erover praten.

Daarom bieden wij een ontmoetingsweekend aan voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn. Die paar dagen kun je elkaar juist ondersteunen en bemoedigen. En omdat het op een andere plek is dan je woonplaats geeft dat velen een veilig gevoel. De vragen van ieders eigen zoektocht staan daarbij centraal. Het wordt een weekend met delen, creëren, oefenen, mediteren en vooral veel plezier hebben.

I(nnerlijk) K(ind) dag

Een dag voor mensen met een verleden van seksueel misbruik. Deze dag eren wij het innerlijk kind in onszelf.

In de ochtend samenzijn en een wandeling naar het beeld van Anne-lies van Rhenee in het van Stolwijkpark in Amersfoort.
bij dit beeld kan een steentje ingemetseld worden voor je eigen innerlijk kind.
Daarna lunch en in de middag nog een gezamelijk programmaonderdeel. Kleinschalig max. 20 deelnemers
Kortom een mooie dag om te delen en helen!

Krachtdag

Een jaarlijks terugkerend evenement.
Voor prachtige krachtige mensen, die nog steeds op de benen staan, met een verleden van seksueel misbruik. Een dag om verder in beweging te willen komen. Ook zijn partners of andere naasten welkom.
Een dag met sprekers, workshops, muziek, lekkere lunch en vooral ruimte om te ontmoeten met gelijkgestemden.

Droomanalyse

Ben jij nieuwsgierig naar de verborgen boodschap in je droom, dan kan ik je helpen. Samen kunnen we op zoek gaan naar wat de droom jou wil vertellen. Dat kan via de mail of in een persoonlijke sessie.

Tarieven en data

Voor data en specifieke informatie zie de pagina Agenda

Kijk voor informatie over kosten op de pagina Tarieven

Heb je vragen? Stel ze gerust via het contactformulier!